Web Analytics Made Easy - Statcounter

راجر فدرر با شکست برابر جان میلمن استرالیایی حذف شد!

طرفداری- دور چهارم بخش زنان به پایان رسید و مدیسون کیز، نائومی اوزاکا، لسیا سونسکو و کارلا سوارز ناوارو راهی یک چهارم نهایی شدند. مدیسون کیز فینالیست سال 2017 یو اس اوپن در دو ست با نتیجه 3-6 1-6 برابر دومینیکا سیبولکووا پیروز شد، نائومی اوزاکا در دیداری جذاب با نتیجه 4-6 6-2 3-6 برابر آریانا سابالنکا به برتری رسید، لسیا سورنسکو اوکراینی با نتیجه 2-6 5-7 7-6 از سد مارکتا واندروسووا عبور کرد و در آخرین بازی زنان ماریا شاراپووای روس قهرمان سال 2006 این رقابت ها با نتیجه 3-6 4-6 در برابر کارلا سوارز ناواروی اسپانیایی شکست خورد تا شگفتی دور چهارم زنان رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاراپووا در روزی که انتطار می رفت با غلبه بر حریفش راهی یک چهارم نهایی شود روز پر اشتباهی را سپری کرد و ناوارو در روز کم نقص خود این برد ارزشمند را به دست آورد.

دور چهارم بخش مردان هم در عین ناباوری با حذف استاد سوئیسی در استادیوم آرتور آش به پایان رسید تا فدرر پس از ده سال همچنان نتواند یو اس اوپن را فتح کند. راجر فدرر که دارنده پنج عنوان قهرمانی در مسابقات یو اس اوپن آن هم به صورت پیاپی در بین سال های 2004 الی 2008 است بازی دشواری برابر جان میلمن سپری کرد. فدرر در روز پر اشتباه خود با اینکه ست اول را 3-6 برده بود و در ست دوم 3-5 پیش بود و در گیم سرویس خود 15-40 پیش بود جرقه شکست فدرر زده شد و جان میلمن چهار گیم پیاپی را گرفت تا 5-7 پیروز این ست شود. در ادامه و ست های سوم و چهارم جان میلمن با روحیه و جنگندگی بالا توانست فدرر کهنه کار را در دو تایبریک دیگر شکست دهد و بزرگترین برد دوران ورزشی اش را به دست آورد. فدرر در این بازی 76 آنفورسد ارور داشت در حالی که میلمن تنها 28 آنفورسد ارور داشت. گرما و رطوبت بالای شب گذشته یو اس اوپن در بازی فدرر اثر گذار بود و این نابغه دنیای تنیس نتوانست بازی همیشگی اش را ارائه دهد. از آمار پایین موفقیت سرویس های فدرر گرفته تا دابل فالت های دو رقمی که نشان دهنده شب کم فروغش است. در دیگر بازی های برگزار شده نواک جوکوویچ قدرتمند ظاهر شد و با نتیجه 3-6 4-6 3-6 از سد ژوائو سوزا گذشت و حریف جان میلمن در مرحله یک چهارم نهایی شد. مارین چیلیچ در بازی جذاب و زیبا سه بر صفر دیوید گوفن بلژیکی را حذف کرد و کی نیشیکوری هم با همین نتیجه از سد فیلیپ کولشرایبر گذشت تا حریف یکدیگر در مرحله بعد شوند.

بازی های روز نهم یو اس اوپن 2018:

اسلوان استفنز آناستازیا سواستووا 20:30 آرتور آش خوان مارتین دل پوترو جان ایزنر 22:00 آرتور آش سرنا ویلیامز کارولینا پلیشکووا 03:30 آرتور آش رافائل نادال دومینیک تیم 05:00 آرتور آش

رافائل نادال و دومینیک تیم برای نخستین بار در سطحی غیر از خاک برابر هم بازی می کنند. رافائل نادال که با 17 عنوان گرند اسلم از فرصت خوبی برای نزدیکتر شدن به فدرر برخوردار است باید سه بازی دشوار آینده را پیروز شود. نادال هرگز در یو اس اوپن از قهرمانی خود دفاع نکرده و با توجه به آمادگی دیگر تنیسورها به نظر می رسد برای قهرمانی روزهای دشواری را خواهد داشت. خوان مارتین دل پوترو که با آمادگی راهی یو اس اوپن شده این بار می تواند با پیروزی برابر ایزنر راهی نیمه نهایی شود تا شاید هم چون فصل گذشته این مرحله بین تنیسور آرژانتینی و ماتادور رقم بخورد. سرنا ویلیامز که در اوپن آمریکای 2016 در دو ست برابر پلیشکووا شکست خورده بود می داند که برای شکستن رکورد گرندهای مارگارت کورت نباید در این سن فرصت ها را از دست بدهد و قطعا شاهد دیداری جالب خواهیم بود. استفنز که مدافع عنوان قهرمانی این رقابت هاست در سال گذشته توانسته بود سواستووا را شکست دهد.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۴۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟

رسول سلیمی: اعتراض دانشجویان در دانشگاه‌های امریکا به مسئله جدیدی برای بایدن تبدیل شده است. بایدن که اکنون رئیس‌جمهور امریکا است چند ماهی با انتخابات ریاست‌جمهوری آینده فاصله دارد و رقیب او دونالد ترامپ تاکنون توانسته به‌خوبی سیاست‌های او در برابر اسرائیل و فلسطینی‌ها به چالش بکشد. مخمصه برای بایدن آنجا است که سیاست دولت او در برابر اسرائیل به دوقطبی در جامعه امریکا برای حمایت یا مخالفت با جنگ اسرائیل در غزه منجر شده است.

این دوقطبی، دولایه از جامعه مسلمانان و یهودیان امریکا را در برابر یکدیگر قرار داده است. حامیان اسرائیل و حماس و حامیان جنگ یا صلح در دو سوی این دو طیف در برابر یکدیگر قرار گرفتند. جنگ غزه هنوز پایان نیافته و برنامه نتانیاهو برای ورود به شهر رفح بار دیگر بایدن را در برابر فشار مضاعفی از سوی افکار عمومی امریکا قرار داده است. آنچه قابل‌توجه است نه‌تنها نحوه گسترش این تلاش است، بلکه تنوع شگفت‌انگیز دانشجویان درگیر در تظاهرات علیه جنگ است. مطمئناً دانشجویان عرب امریکایی وجود دارند که دانشجویان دیگر از هر نژاد و اعتقادی به آنها پیوسته‌اند و این زنگ خطری برای دولت بایدن است که بلوک جوانان حائز ویژگی رأی را در صف‌آرایی در برابر خود ببیند.

البته این تمام ماجرا نیست و هستند سیاستمدارانی که در کنگره بر آتش اعتراضات دانشجویی می‌دمند تا آن را علیه دولت شعله‌ور کنند. از جمله اینها، رهبری جمهوری‌خواهان کنگره و چند سازمان یهودی طرف‌دار اسرائیل است که تلاش می‌کنند این تظاهرات را به‌عنوان کنشی یهودی‌ستیزانه و تهدیدی برای امنیت دانشجویان یهودی نشان دهند. از سوی دیگر رهبری جمهوری‌خواهان و گروه‌های کوچک اما بانفوذ رهبران یهودی با اتکا به شبکه‌های اجتماعی استدلال می‌کنند که شعارهایی که توسط برخی از دانشجویان استفاده شده ذاتاً یهودی‌ستیزانه است.

تأثیر رای جوانان بر سرنوشت سیاسی بایدن

در چنین شرایطی سیاست‌های جو بایدن و دموکرات‌ها در برابر اسرائیل که هزاران دانشجو را در سراسر کشور به اعتراض واداشته، می‌تواند بر رأی جوانان به بایدن اثرگذار شود و به شانس انتخاب مجدد او ضربه بزند. چه آنکه در روزهای گذشته هزاران دانشجو در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده به تظاهرات طرف‌دار فلسطین پیوسته‌اند. جنگ اسرائیل در غزه بیش از ۳۴ هزار نفر را کشته است اما دولت بایدن در پاسخ به این اعتراضات، به جای اقناع معترضان، با برخورد پلیسی و سکوت روسای دانشگاه موجب تداوم اعتراضات شد.

درحالی‌که دولت بایدن به حمایت گسترده از اسرائیل ادامه می‌دهد، دولت او به طور فزاینده‌ای به کانون انتقاد جوانان تبدیل شده است. گاردین به استناد نظرسنجی‌ها گزارش داده که حمایت جوانان امریکایی از بایدن از سال ۲۰۲۰ تا به امروز کاهش‌یافته است. ازاین‌رو باتوجه‌به اینکه بایدن در چندین ایالت کلیدی از ترامپ عقب‌مانده، او نمی‌تواند از بلوک رأی جوانان که بخش قابل‌توجهی از سازمان رأی دموکرات‌ها را تشکیل می‌دهند، دست بکشد. در ماه آوریل، یک نظرسنجی در هاروارد نشان داد که بایدن در میان افراد ۱۸ تا ۲۹ساله هشت درصد از ترامپ پیشی گرفته، اما این میزان نسبت به نظرسنجی دیگری که در سال ۲۰۲۰ برگزار شده بود، کاهشی بوده است. در همین نظرسنجی ۵۱ درصد از جوانان امریکایی گفته بودند که از آتش‌بس دائمی در غزه حمایت می‌کنند، درحالی‌که تنها ۱۰ درصد گفتند که مخالف هستند. نزدیک به ۶۰ درصد از افراد ۱۸ تا ۲۹ساله گفتند که کشور "در مسیر اشتباه" قرار دارد و تنها ۹ درصد معتقدند که "همه چیز به‌طورکلی در مسیر درست قرار دارد".

هر روزی که دموکرات‌ها برای آتش‌بس دائمی، راه‌حل دو کشور و به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین به توافق نمی‌رسند، جوانان بیشتری از دموکرات‌ها ناامید می‌شوند. در این راستا کاخ سفید گفته که بایدن مخالفت آشکار خود را با حمله اسرائیل به شهر رفح در غزه، جایی که حدود ۱.۴ میلیون فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند، در تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در آخر هفته تکرار کرده است؛ اما توقف حمله به رفح تنها در شرایطی رخ خواهد داد که اسرائیل و حماس بر سر توافقی میان‌مدت به نتیجه برسند.

چالش جنبش‌های دانشجویی برای رؤسای جمهور امریکا

چالش اعتراضات دانشجویی برای رؤسای جمهوری که در امریکا در آستانه انتخابات هستند از تاریخی پرفرازونشیب برخوردار است. در سال ۱۹۶۸ زمانی که لیندون جانسون ششمین رئیس جمهور امریکا، در حال آماده سازی کمپین انتخاب مجدد خود بود، با اعتراضات ضد جنگ ویتنام مواجه شد و مجبور شد کمپین انتخاباتیش را متوقف کند تا نیکسون که آن زمان رقیب انتخاباتیش بود به پیروزی برسد ... این اعتراضات که در سال ۱۹۶۵ اغاز شده بود، تنها دلیل خروج جانسون از انتخابات مقدماتی حزب دموکرات نبود، اما نقش مهمی در آن مقطع ایفا کرد. جانسون معاون جان اف کندی رئیس‌جمهور آمریکا بود که در پی قتل او در سال ۱۹۶۳ در شهر دالاس ایالت تگزاس به مقام ریاست جمهوری رسیده بود.

جنبش دوران ویتنام در مقیاس بسیار بزرگ‌تر از تظاهرات فعلی دانشجویان رشد کرد، اما حالا و در سال ۲۰۲۴ شواهدی وجود دارد که جنبش دانشجویی امریکا در حال تکامل و رشد است تا آنجا که توانسته بیش از ۵۰ اردوگاه چادر، در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده برای تداوم اعتراضات بر پا کند. از این رو پاسخ سخت دولت بایدن به اعتراضات دانشجویی، نه تنها انها را سرکوب نخواهد کرد بلکه این اقدام، اعتراضات را گسترش خواهد داد و انها را تقویت خواهد کرد.

اثرگذاری جنبش دانشجویی بر انتخابات ۲۰۲۴ امریکا

ناظران سیاسی معتقدند اگر اعتراضات علیه رفتار اسرائیل و علیه سیاست‌های بایدن در برابر اسرائیل ادامه یابد، مسئله‌ای برای ترامپ ایجاد نخواهد کرد و یک چالش منحصربه‌فرد برای بایدن باقی خواهد ماند. چه آنکه در نظرسنجی گالوپ در ماه مارس، ۷۱ درصد جمهوریخواهان در مقایسه با تنها ۳۶ درصد دموکرات‌ها، گفتند که "اقدام نظامی اسرائیل در غزه" را تایید می‌کنند. بنابراین مهم‌ترین چالش اعتراضات دانشجویی برای دموکرات‌ها باقی خواهد ماند.

از سوی دیگر آنچه بایدن برای پیروزی نیاز دارد، مشارکت دموکرات‌ها است. کارشناسان مسائل امریکا معتقدند اگر بایدن حتی ۱۰ درصد از آرای دموکرات‌ها را از دست بدهد و حتی اگر این رأی به ترامپ نرسد، شانس انتخاب مجدد بایدن کم خواهد بود. به عبارت بهتر، کاهش مشارکت بیش از هر کسی به کمپین انتخاباتی بایدن ضربه خواهد زد. در چنین شرایطی این نگرانی وجود دارد که بلوک جوانان معترض اگرچه به ترامپ رأی نخواهند داد؛ اما به‌احتمال زیاد آنها یا به شخص ثالثی رأی می‌دهند یا اصلاً رأی نخواهند داد.

۳۱۱۲۱۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902101

دیگر خبرها

  • تیم ملی فوتسال ایران چهارم جهان شد/ فوتسال بانوان در رده هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • شگفتی‌سازی نوشاد عالمیان با پیروزی مقابل نفر چهارم رنکینگ جهان
  • شگفتی‌سازی نوشاد عالمیان با شکست نفر چهارم جهان
  • نفر چهارم تنیس روی میز جهان برابر نوشاد عالمیان زانو زد
  • شگفتی در اسنوکر قهرمانی جهان؛ حذف وفایی، سالیوان و ترامپ
  • ادعای ستاره بایرن: به رئال فکر می‌کنیم، نه باخت!
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • کهکشانی‌ها در انتظار نتیجه بازی بارسلونا؛ قهرمانی رئال مادرید امروز قطعی می‌شود؟